Bestellen & Bezorgen


Bezorgen
Wij bezorgen indien nodig, uiteraard in overleg met u, in de Bilt/Bilthoven en Groenekan en berekenen hiervoor € 7,50. Op zondag berekenen wij hiervoor € 15,00. Ook buiten deze regio kunnen wij uw bestelling bezorgen tegen een scherp tarief.

In overleg met u wordt een tijdstip afgesproken van bezorgen. Er wordt een tijdsduur van een uur aangehouden waarbinnen wij u bestelling afleveren. Wanneer hierbij een barbecue is besteld kan deze weer schoon terug gebracht worden op de eerst volgende werkdag vanaf 06.00u. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om deze barbecue terug te brengen wordt in overleg bij het bezorgen, een afspraak gemaakt wanneer deze weer opgehaald kan worden. Het ophaal tarief is gelijk aan het bezorg tarief.

Als u niet in de gelegenheid bent om deze schoon te maken berekenen wij hiervoor € 10,-- extra per barbecue.

Bestellen
U kunt bestellen via de site, telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Via de website
U kunt bestellen via de website. U kunt dan uw bestelling in de winkel afhalen op het door u aangegeven tijdstip of u kiest ervoor om de barbecue te laten bezorgen.

Telefonisch contact
U kunt ons tijdens openingstijden bellen voor vragen of om uw bestelling op te geven. Wij kunnen u dan uitgebreid te woord staan en adviseren.

Contactformulier
Hierin kunt u uw gegevens invullen en uw wensen kenbaar maken zodat wij u hier direct op kunnen reageren.